Om IKC Entreprise

Vi er et dansk totalentreprise selskab som blev grundlagt i 2011 og tilbyder en lang række forskellige håndværker ydelser. Vi holder til i hovedstadsområdet, og tager derfor ikke imod arbejde udenfor sjælland.

Vores primære opgaver er renovering af alm boligbyggeri, andelsboligforeninger og ejerforeninger. Derudover tilbyder vi også en lang række forskellige ydelser så vi altid har det du skal bruge til dit næste projekt.

Kontakt os i dag, så vi kan få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med dit næste byggeprojekt.

KONTAKT OS

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed som bygger på god komunikation mellem vores medarbejder, og vores kunder. Dette vægter vi meget højt, fordi hvis komunikationen ikke er i orden, så mener vi heller ikke at virksomheden ikke står ligeså stærkt. Hos IKC Entreprise tilbyder vi også byggaranti så man er dækket hvis uheldet er ude.

Vi har både gennemført store og små byggeprojekter i over et årti, og har derfor den erfaring som gør at vi kan kalde os for nogle af landets bedste indenfor totalentrepriser.

Hvis du står og skal i gang med et nyt byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag, så vi kan få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

RING TIL OS PÅ +45 70 70 79 51 ELLER UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR